Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Italië (1023)
Regio's
Toscane (402)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Civitella in Valdichiana? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Civitella in Valdichiana. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Civitella in Valdichiana. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Civitella In Valdichiana

Casa La Rogaia

Italië Toscane Civitella in Valdichiana

Het boerenhuis La Rogaia ligt op een panoramische positie in de heuvels tussen Valdambra en Valdichiana. Door de strategische ligging zijn de bekendste steden van Toscane snel bereikbaar. Vanaf La Rogaia kijkt

u uit over de omringende bossen, olijfbomen en wijngaarden. In de tuin ligt een mooi zwembad maar op de overdekte veranda is ook fitness-apparatuur aanwezig! Het huis is comfortabel ingericht. In de nabijgelegen boerderij wordt olijfolie gemaakt die u hier ook kunt kopen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Vacanceselect aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 1.060,40