Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Italië (1023)
Regio's
Toscane (402)
Plaatsen
Collodi (1)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Collodi? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Collodi. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Collodi. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Collodi

Casa Pinocchio

Italië Toscane Collodi

In het beroemde dorpje Collodi, waar het verhaal van Pinocchio is ontstaan, ligt aan de rand van het dorp deze mooie woning. In het dorp is het "Park van Pinocchio" en de

mooie tuin van Villa Gartoni. Langs het huis loopt een oude Romeinse weg, die u te voet langs de omliggende heuvels leidt naar de oude burcht. Buiten is een terras met tuinmeubilair en barbecue en een grasgedeelte. De inrichting van de woning is goed.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen