Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Italië (1023)
Regio's
Toscane (402)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Convalle Pescaglia? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Convalle Pescaglia. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Convalle Pescaglia. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Convalle Pescaglia

Il Prato

Italië Toscane Convalle Pescaglia

Dit gerestaureerde boerenhuis is zeer rustig gelegen op 300 meter hoogte. Het huis ligt op een omheind terrein van 8000 m² dat wordt omgeven door bossen. Naast het huis bevindt zich een

lekker zwembad en even verderop vindt u een waterbron. Nabij Il Prato verbouwt de eigenaar groente en fruit, die u zelf mag plukken! Het huis is eenvoudig ingericht maar mede door de ligging zeer geschikt voor natuur- en wandelliefhebbers!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Vacanceselect aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 444,37