Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Italië (1023)
Regio's
Toscane (402)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Fibbialla Pescia? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Fibbialla Pescia. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Fibbialla Pescia. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Fibbialla Pescia

Le Castella

Italië Toscane Fibbialla Pescia

Deze gezellige boerenwoningen uit de 19de eeuw zijn rustig gelegen in het heuvelachtige gebied 'Svizzera Pesciatina'; een gebied met 10 middeleeuwse gehuchten waar u leuke (gemarkeerde) wandelingen en fietstochten kunt maken tussen

de gehuchten onderling. Op ongeveer 250 meter van Casa Bambù en Casa Sambuco bevindt zich een panoramisch gelegen zwembad, dat bestemd is voor de gasten van beide woningen. Er zijn verschillende plekjes waar u kunt zitten zodat u altijd privacy heeft. Tevens is er een houten huisje met koelkast en toilet.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 3.0/5 (1 stem)

Momenteel geen aanbiedingen