Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Italië (1023)
Regio's
Toscane (402)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Loc Colle Paradiso? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Loc Colle Paradiso. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Loc Colle Paradiso. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Loc Colle Paradiso

Casa Colle Paradiso

Italië Toscane Loc Colle Paradiso

Casa Colle Paradiso ofwel 'Huize Paradijsheuvel' is de naam van deze vakantiewoning. En een klein paradijsje mag deze vakantiebestemming inderdaad genoemd worden. Dit met zorg gerestaureerde landhuis ligt verstopt in de heuvels

tussen Lucca en zee op een hoogte van 250 meter. Het huis wordt omgeven door een ruime tuin waarin vele olijfbomen groeien. Vanaf de beschaduwde veranda heeft u een prachtig uitzicht op het Lago di Massaciuccoli en op zee en bij helder weer zelfs op de Toscaanse eilanden. Het Dolce Vita treft u hier onvermijdelijk tijdens luie siësta's en lange buitendiners. Casa Colle Paradiso is verzorgd ingericht en ademt een warme en rustieke sfeer uit. Met zowel de stranden als een bosrijke omgeving met vele wandelmogelijkheden als de vele cultuursteden binnen het bereik is dit een prima vakantiebestemming.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen