Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Italië (1023)
Regio's
Toscane (402)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Loc Piana Siena? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Loc Piana Siena. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Loc Piana Siena. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Loc Piana Siena

Podere Venga

Italië Toscane Loc Piana Siena

Op een prachtige locatie in het hart van de Chianti in Toscane ligt Podere Venga, mooi gerestaureerde vakantiewoningen opgetrokken in authentieke Toscaanse stenen. Er is een grote tuin met veel privacy. De

podere is omringt door olijfbomen, wijnranken en bebost gebied, een plek waar u echt tot rust kunt komen. Daarnaast ligt het om de hoek bij twee beroemde Middeleeuwse dorpjes van de Chianti: Radda in Chianti en Gaiole in Chianti, uiteraard is een bezoekje aan één van de wijnboerderijtjes een 'must' op uw vakantielijstje. Een idyllisch plekje als Podere Venga in de Chianti is uniek, u zult geen spijt hebben van uw keuze, fijne vakantie!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Vacanceselect aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 894,90