Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Italië (1023)
Regio's
Toscane (402)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Monteroni d'Arbia La Selva? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Monteroni d'Arbia La Selva. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Monteroni d'Arbia La Selva. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Monteroni D'Arbia La Selva

Castello Di Formignano

Italië Toscane Monteroni d'Arbia La Selva

Castello di Formignano ligt op het landgoed 'Tenuta della Selva', in de groene heuvels nabij Siena. Het landgoed biedt u verschillende manieren om uw vakantie in te vullen; relaxen, wandelen, vissen, paardrijden,

mountainbiken maar ook op gastronomisch gebied komt u in deze omgeving niets te kort. Castello di Formignano stamt uit de 16de eeuw. Na een restauratie zijn er elf comfortabel ingerichte vakantiewoningen gecreëerd. Rondom het kasteel zijn er meerdere zitjes en er is een gezamenlijk zwembad.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 5.0/5 (1 stem)

Momenteel geen aanbiedingen