Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Italië (1023)
Regio's
Toscane (402)
Plaatsen
Mozzano (1)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Mozzano? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Mozzano. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Mozzano. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Mozzano

Casa Lucente

Italië Toscane Mozzano

Twee comfortabele vakantiewoningen met zwembad nabij Lucca en prachtig natuurpark. Dat is wat Casa Lucente u biedt. In een klein authentiek Toscaans dorpje aan de voet van het prachtige natuurpark Alpi Apuane

bevindt zich het met zorg gerestaureerde Casa Lucente. Het huis is opgedeeld in drie modern en comfortabel ingerichte appartementen waarvan wij u Azzura en Ambra mogen aanbieden. Het derde appartement wordt nu en dan bewoont door de vriendelijke eigenaren. In de tuin van casa Lucente staat de gasten van Azzura en Ambra gezamenlijk een heerlijk zwembad compleet met (lig)stoelen, parasols en een barbecue ter beschikking. Tevens beschikt u in de tuin over een privé-zitje. Casa Lucente is een ideale vakantiebestemming voor wie houdt van wandel- en mountainbike excursies in de prachtige natuur van de Alpi Apuane. Maar ook de liefhebbers van cultuur, lekker eten en mooie wijnen kunnen tijdens een vakantie in casa Lucente natuurlijk prima hun hart ophalen in het veelzijdige Toscane.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen