Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Italië (1023)
Regio's
Toscane (402)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Palazzolo Monte San Savino? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Palazzolo Monte San Savino. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Palazzolo Monte San Savino. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Palazzolo Monte San Savino

Villa Palazzolo Alto

Italië Toscane Palazzolo Monte San Savino

Mooie villa aan de rand van de kleine Borgo di Palazzolo Alto, omgeven door een tuin met een prachtig uitzicht en eeuwenoude bomen. De middeleeuwse Borgo di Palazzolo Alto is herrezen uit

de ruïnes van de Etrusken en Romeinen en ligt op de bosrijke heuvels ten noorden van Monte San Savino. Vlakbij vindt u de historisch belangrijke steden Arezzo en Siena. De tuin van de villa is geheel omheind en kijkt uit op de vallei en het Senese heuvelland. In de tuin bevindt zich tevens een zwembad (6 x 12 m), gebouwd op een natuurlijk terras. De villa zelf bestaat uit een hoofdgebouw en een charmante dependance en is zeer comfortabel ingericht.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Vacanceselect aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 1.080,60