Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Italië (1023)
Regio's
Toscane (402)
Plaatsen
Pelago (1)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Pelago? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Pelago. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Pelago. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Pelago

Villa Di Grassina

Italië Toscane Pelago

Heeft u altijd al Florence willen ontdekken en bij willen komen in het fraaie Chiantigebied in Toscane? Dan is een vakantie in één van de vakantiewoningen in villa di Grassina een prachtplek.

Villa di Grassina is een imposant, karakteristiek landgoed gebouwd in de barokperiode, die de heuvels van Vallombrosa, het Vicano-dal en de rivier de Arno domineert. De villa heeft een lange en rijke historie. Gedurende de middeleeuwen behoorde het landgoed toe aan de abdij van Vallombrosa, vervolgens werd het in de 15de eeuw bezit van de adellijke Florentijnse familie Dei Buondelmonti. Deze familie gebruikte het paleis ‘di Grassina’ als zomerverblijf. Tegenwoordig biedt villa di Grassina met zijn elegante voorgevel, 18de eeuwse kapel en ommuurde tuin plaats aan fraaie vakantiewoningen. De vakantiewoningen en omgeving van villa di Grassina in Toscane; De vakantiewoningen zijn ondergebracht in zowel het hoofdgebouw als de omliggende bijgebouwen. Voor kinderen vanaf 5 jaar worden er 1 dagdeel per...

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Vacanceselect aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 332,39