Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Italië (1023)
Regio's
Toscane (402)
Plaatsen
Pescia (1)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Pescia? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Pescia. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Pescia. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Pescia

Villa Al Pino

Italië Toscane Pescia

Deze twee mooi gerestaureerde woningen liggen in de heuvels nabij de oude stad Pescia. In de directe omgeving kunt u naar hartelust wandelen of mountainbiken. De huizen liggen op een omheind terrein

van ca. 20.000 m² waarvan een gedeelte gras en grint, op het overige deel staan olijfbomen. In de tuin bevindt zich eveneens het gezamenlijke zwembad (12 x 6 x 1.35 m) met ligstoelen. De eigenaar van Villa al Pino heeft een rustige hond die een eigen omheind plekje heeft op het terrein.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Vacanceselect aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 449,42