Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Italië (1023)
Regio's
Toscane (402)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Piegaio Pescaglia? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Piegaio Pescaglia. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Piegaio Pescaglia. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Piegaio Pescaglia

Casa Torsica

Italië Toscane Piegaio Pescaglia

Prachtig gerestaureerde boerderij, gesitueerd in een klein dorp in de groene omgeving van de Vallei van Pedogna; nabij het Natuurpark van Alpi Apuane, de ideale plek voor excursies te voet of per

mountainbike. Casa Torsica is verdeeld in 2 appartementen. Appartement Carlino heeft aan de voorkant bij de entree een terrasje met tuinmeubilair en appartement Costanza heeft op 10 meter van het huis een terrasje met tuinmeubilair. De twee appartementen hebben een gemeenschappelijke tuin met zwembad, houtoven, tuinmeubilair en parasols.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Vacanceselect aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 469,62