Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Italië (1023)
Regio's
Toscane (402)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Pieve San Giovanni? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Pieve San Giovanni. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Pieve San Giovanni. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Pieve San Giovanni

Casa Rossa

Italië Toscane Pieve San Giovanni

Authentieke, tot de verbeelding sprekende boerenhoeve, uniek gelegen temidden van alle rust en met panoramisch uitzicht over de vallei. De inrichting is sober en eenvoudig. Het huis heeft een prachtige balkenplafonds en

originele cottovloeren. De woning ademt de sfeer uit van een traditionele, Toscaanse boerenwoning. Aan de voorzijde ligt een tuin waar een zwembad is gebouwd (9 x 5 m) en een door een pergola overdekt terras, waar u heerlijk buiten kunt eten.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Vacanceselect aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 515,05