Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Italië (1023)
Regio's
Toscane (402)
Plaatsen
Pomarance (1)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Pomarance? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Pomarance. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Pomarance. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Pomarance

San Elisa San Florestano

Italië Toscane Pomarance

Prachtig gelegen op een heuvel tussen Volterra en Pomarance vindt u twee gerestaureerde landhuizen, San Elisa en San Florestano. De boerderijen liggen op 300 meter afstand van elkaar en samen herbergen zij

12 vakantiewoningen. Tesamen vormt het landgoed Fattoria Palagetto, een biologische boerenbedrijf. Op het terrein bevinden zich onder andere twee zwembaden (12x6m), een tennisbaan (nabij San Florestano) en een barbecue. Bovendien kunt u ontbijten en dineren in het bijbehorende restaurant. Op verzoek is een minibus beschikbaar voor sightseeing tours naar de prachtige omliggende steden, maar ook wandelingen door het bos en wijn- en olieproeverijen zijn mogelijk. Zowel San Elisa als San Florestano zijn rustig gelegen en bieden mooi zicht over beboste heuvels. Uw vakantieadres is een goede uitvalsbasis voor bezoeken aan onder andere Volterra, San Gimignano, Siena en Florence.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Vacanceselect aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 545,35