Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Italië (1023)
Regio's
Toscane (402)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Radda in Chianti? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Radda in Chianti. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Radda in Chianti. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Radda In Chianti

Fontanelle Del Chianti

Italië Toscane Radda in Chianti

In het hartje van de Chianti, op de grens van Siena en Firenze, ligt Fontanelle del Chianti op het platteland. Omgeven door heuvels en bossen, wijngaarden en olijfbomen waant u zich hier

in een oase van rust en natuur. Fontanelle del Chianti bestaat uit twee huizen, gescheiden door een terras vanwaar u over de Chianti uitkijkt. Zowel Gaia als Ilaria zijn netjes ingericht en zij delen het zonnig gelegen zwembad.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen