Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Italië (1023)
Regio's
Toscane (402)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Rapolano Terme? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Rapolano Terme. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Rapolano Terme. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Rapolano Terme

Villa Il Fornacino

Italië Toscane Rapolano Terme

Dit landhuis stamt uit de 17de eeuw en is met veel passie en zorg gerestaureerd tot een sfeervol en comfortabel vakantiehuis. De typisch Toscaanse kenmerken zijn bewaard gebleven; de brede bogen, de

balken plafonds en de kalkstenen buitenmuren geven dit huis de authentieke, Toscaanse sfeer. Vanuit de tuin uitzicht op het 14de eeuwse dorp Armaiolo en het schitterende omringende platteland; op het hoogste punt van de tuin een privé-zwembad (6 x 12 m) met parasol en ligstoelen. Het huis ligt niet ver van de weg Siena - Bettolle en u bereikt Siena binnen 15 minuten. Bovendien zijn zowel Florence als Arezzo binnen een uur te bereiken.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Vacanceselect aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 1.302,78