Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Italië (1023)
Regio's
Toscane (402)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in S Maria a Monte? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in S Maria a Monte. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar S Maria a Monte. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in S Maria A Monte

Villa Nella

Italië Toscane S Maria a Monte

Comfortabele villa gelegen in de zogenaamde ''Colline Pisane'', van hier uit zijn steden als Pisa, Lucca en Florence makkelijk te bereiken. De Villa is omringd door 80.000 m² weide, olijfbomen en pijnbomenbossen,

kortom een ideale plek om te wandelen. De eigenaar woont in het souterrain en heeft zijn eigen ingang. Er is een zwembad aanwezig (10x5m) dat geheel privé tot uw beschikking staat. Vanaf uw terras, dat uiteraard uitgerust is met alle benodigdheden, heeft u een mooi uitzicht op de omgeving.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Vacanceselect aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 868,54