Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Italië (1023)
Regio's
Toscane (402)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in S Pietro a Dame? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in S Pietro a Dame. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar S Pietro a Dame. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in S Pietro A Dame

Casale Aiola

Italië Toscane S Pietro a Dame

Deze prachtige gerestaureerde Villa is ideaal voor een grote groep. Zeer rustig gelegen op een moderne wijnboerderij, omgeven door groene, bosrijke heuvels. De ruime tuin beschikt over een zwembad (16x9m) en een

kinderbad (8x4m). Een tennisbaan, jeu de boules baan en vismeertje maken het geheel compleet en geschikt voor jong en oud. Elke woning heeft een eigen terras met tuinmeubilair. De inrichting is verzorgd en comfortabel.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Vacanceselect aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 1.262,39