Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Italië (1023)
Regio's
Toscane (402)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Sant'Albino? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Sant'Albino. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Sant'Albino. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Sant'Albino

Molino Delle Gualtiere

Italië Toscane Sant'Albino

Deze watermolen uit de 16de eeuw ligt in een park met grote bomen en verschillende plekjes waar u kunt zitten. De molen bestaat uit een groot huis en een nabijgelegen woning, beide

gerenoveerd tot een sfeervol vakantieadres waar men de specifieke kenmerken heeft weten te behouden. Zo is het zwembad gebouwd daar waar vroeger de molensteen door het water in werking werd gesteld. De omgeving van Molino Gualtiere is bekend vanwege de wijnbouw maar ook vanwege de vele thermaalbaden. De vriendelijke eigenaars spreken engels en zullen er alles aan doen u een prettige vakantie te bezorgen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Vacanceselect aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 1.252,29