Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Italië (1023)
Regio's
Toscane (402)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Sant'Andrea a Pigli? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Sant'Andrea a Pigli. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Sant'Andrea a Pigli. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Sant'Andrea A Pigli

Casa Olivo

Italië Toscane Sant'Andrea a Pigli

Karakteristiek boerenhuis op een heuvel tussen Arezzo en Castiglion Fiorentino. Mede dankzij deze ligging en door het uitzicht over olijfboomgaarden ademt deze locatie een serene sfeer uit. In de grote tuin kunnen

de kinderen naar hartelust spelen en een duik nemen in het zwembad (5 x 10 m) dat op slechts enkele meters van het huis ligt; overigens biedt de omheinde tuin voldoende schaduw dankzij de oude bomen en olijfbomen. Het huis is goed en karakteristiek ingericht. Zoals gebruikelijk bij vele Toscaanse landhuizen is de begane grond niet bewoond. Een goed uitgangspunt voor een bezoeken aan Arezzo, maar ook Siena is goed te bereiken.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Vacanceselect aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 888,72