Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Italië (1023)
Regio's
Toscane (402)
Plaatsen
Stia (2)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Stia? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Stia. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Stia. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Stia

La Casa Di Peter

Italië Toscane Stia

Mooie kleine villa, in een panoramische positie aan de voet van een hoge heuvel, omgeven door bossen. U bevindt zich in het betoverende natuurgebied 'Parco delle Foreste Casentinesi' waar u de drukte

van alle dag snel zult vergeten. Vanaf uw vakantieadres voert een kronkelig weggetje u naar het laatste dorp in de vallei, Stia. Hier stroomt ook de Arno; de heldere rivier die door Florence loopt. Het huis is smaakvol en comfortabel ingericht en beschikt bovendien over een zonnig gelegen, zeer panoramisch zwembad (10x5m); rondom het huis een tuin in terrassenvorm met bloemen en veel schaduw dankzij hoge bomen. Een heerlijk overdekt terras om buiten te eten! Tevens een barbecue en houtoven. Een geweldig adres voor natuurliefhebbers!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Vacanceselect aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 828,12

Fattoria La Scatolaia

Italië Toscane Stia

Een fantastische ligging, hoog in de heuvels van Casentino met haar beroemde kastelen, oude kloosters en Romaanse kerken. Hier vinden we La Scatolaia, een gerestaureerde villa verdeeld in 2 comfortabele, goed ingerichte

woningen, ieder met eigen entree en eigen terras. Voor het huis heeft u de beschikking over een mooi zwembad (5 x 10 m) met een panoramisch uitzicht.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Vacanceselect aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 429,21