Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Italië (1023)
Regio's
Toscane (402)
Plaatsen
Talla (1)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Talla? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Talla. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Talla. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Talla

Agriturismo Il Basso

Italië Toscane Talla

Dit mooie boerenhuis, bestaande uit twee smaakvol ingerichte woningen, ligt op een heuvel, met uitzicht op de steile bergen van Pratomagno. In de grote, deels omheinde tuin, ligt een mooi zwembad met

uitzicht over de vallei. Agriturismo Il Basso wordt omgeven door bossen en weilanden waardoor u uren door de nog ongerepte natuur kunt wandelen. Op korte afstand ligt Talla, de geboorteplaats van de Italiaanse muziektheoreticus Guido d'Arezzo. Hier bevindt zich ook het museum ter nagedachtenis van hem. Dankzij het goede wegennet zijn diverse kastelen, kerken en historische steden als Arezzo goed bereikbaar.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Vacanceselect aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 989,71