Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Italië (1023)
Plaatsen

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Umbrië, Lago Trasimeno? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Umbrië, Lago Trasimeno. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Umbrië, Lago Trasimeno. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Atlas toppers in Umbrië, Lago Trasimeno

Punta Navaccia

Italië Umbrië, Lago Trasimeno Tuoro sul Trasimeno

Punta Navaccia is een gewilde camping direct aan het Lago Trasimeno, die wordt geleid door drie enthousiaste zusjes. Het campingterrein heeft van alles te bieden. Zo is er een mooi theater midden

op de camping, dat zelfs overdekt is. Bij de camping ligt een strand (zand en gras). Er zijn visplaatsen, een jachthaven met aanlegsteiger en de campingboot kan u desgewenst naar andere strandjes brengen, bijvoorbeeld één van de twee eilandjes die voor de kust liggen. Motorboten met tweetakt-motor zijn niet toegestaan. Er zijn diverse sportfaciliteiten zoals een veldje waar u kunt voetballen, basketballen en tennissen. Daarnaast is er zowel op de camping als aan het strand een beach-volleybalveld. Natuurlijk is er een uitgebreid animatieprogramma voor jong en oud, overdag en 's avonds.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Vacansoleil aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 17,00