Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Italië (1023)
Regio's
Umbrië (73)
Plaatsen
Baschi (1)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Baschi? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Baschi. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Baschi. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Baschi

Villa Santa Teresa

Italië Umbrië Baschi

Deze mooie villa is landelijk gelegen op enkele kilometers van Orvieto. In de omgeving vinden het hele jaar door culturele evenementen plaats die zeker het bezoeken waard zijn. De goed en comfortabel

ingerichte villa Santa Teresa ligt tussen de olijfbomen waardoor u alle privacy heeft. In de grote tuin bevindt zich een heerlijk zwembad, compleet met kleedcabines en een buitendouche. Bovendien is er een barbecue aanwezig. U zult hier genieten van een aangename en onvergetelijke vakantie op het platteland van Umbrië!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Vacanceselect aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 1.110,90