Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Italië (1023)
Regio's
Umbrië (73)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Civitella del Lago? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Civitella del Lago. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Civitella del Lago. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Civitella Del Lago

Casa Corbara

Italië Umbrië Civitella del Lago

Met uitzicht op het Corbarameer, een kunstmatig aangelegd meertje in Umbrië, gevormd als dam voor de rivier de Tiber, ligt Casa Corbara. In het beschermde natuurgebied "Parco Fluviale del Fiume Tevere" is

deze mooie oude boerderij omgebouwd tot een heerlijk vakantieverblijf. Op korte afstand van de prachtige stad Orvieto, interessant op cultureel gebied maar ook vanwege de winkels. Vanaf het zonnige terras heeft u prachtig uitzicht over het meer en de omgeving waar u heerlijk kunt genieten van de rust en natuur. Het huis is eenvoudig maar comfortabel ingericht.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Vacanceselect aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 393,86