Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Italië (1023)
Regio's
Umbrië (73)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Camporeggiano? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Camporeggiano. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Camporeggiano. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Camporeggiano

Agriturismo Poggio Bello

Italië Umbrië Camporeggiano

Agriturismo Poggio Bello in Umbrië doet zijn naam echt eer aan, een schitterend vakantieverblijf met een nog mooier uitzicht en uiteraard een zwembad, volgens ons een Italiaanse vakantieplek om van te dromen!

De ligging van Agriturismo Poggio Bello: Vlakbij het Middeleeuwse stadje Gubbio in het noorden van Umbrië ligt dit mooie authentieke vakantieverblijf van waaruit u fantastische dagtochten kunt ondernemen. Met eigen ogen kunt u dit mooie plekje in centraal-Italië gaan ontdekken en genieten van het overweldigende landschap. Binnen handbereik liggen historische steden als Gubbio, Perugia, Assisi en het Trasimenomeer met haar omringende Middeleeuwse dorpjes. Uw verblijf Agriturismo Poggio Bello; Recentelijk is deze Italiaanse Casale met oog voor detail gerestaureerd met behoud van de authentieke elementen. De Casale ligt binnen een agrarisch bedrijf dat 60ha land verzorgt, u bent letterlijk omringd door de glinsterende olijfbomen, zonnebloemvelden en diverse graansoorten. De vier v...

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Vacanceselect aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 731,00