Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Italië (1023)
Regio's
Umbrië (73)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Loc Sferracavallo? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Loc Sferracavallo. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Loc Sferracavallo. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Loc Sferracavallo

Casabassa

Italië Umbrië Loc Sferracavallo

Op 5 minuten rijden van Orvieto ligt een oud boerenhuis. Door de intense kleuren van de directe omgeving van het huis én door de verschillende landschappen ademt het gerenoveerde huis rust uit.

Vanaf Casabassa heeft u een mooi uitzicht over de omliggende heuvels met wijngaarden, olijfbomen en graanvelden. Het huis wordt omgeven door een grote bloementuin waarin zich bovendien een zwembad bevindt. De inrichting van Casabassa is comfortabel. Een prima adres om bij te komen van de dagelijkse drukte en om te genieten van uw welverdiende vakantie!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Vacanceselect aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 1.181,59