Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Italië (1023)
Regio's
Umbrië (73)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in San Feliciano? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in San Feliciano. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar San Feliciano. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in San Feliciano

La Casina Delle Fate

Italië Umbrië San Feliciano

Het Lago di Trasimeno is het vier na grootste meer van Italië. In het meer liggen drie eilanden die per boot bereikbaar zijn. Bovendien kunt u iedere morgen de terugkomst van de

vissers aanschouwen. Aan de oever van het Lago di Trasimeno ligt La Casina delle Fate; een mooi huisje dat verdeeld is in twee modern en comfortabel ingerichte vakantiewoningen. Als gast van La Casina delle Fate heeft u gratis toegang tot het zwembad van de nabijgelegen Camping Villaggio dei Pini waar zich overigens ook een restaurant bevindt.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Vacanceselect aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 237,33