Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Kroatië (164)
Regio's
Dalmatië (17)
Plaatsen
Pag (1)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Pag? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Pag. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Pag. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Pag

House Dusica

Kroatië Dalmatië Pag

Dit huis is in een rustige woonwijk gelegen op 300 meter van de zee op het mooie eiland Pag. Hier in Kroatië is het zeewater nog van zeer goede kwaliteit U woont

in Pag stad op 1.3 km van het centrum. De woningen bevinden zich op de eerste verdieping (type K-23250/3A) of de tweede verdieping (type K-23250/3B ) en beschikt over een balkon-terras of balkons. Gemeenschappelijke barbecue voorhanden. Uw auto kunt u direct bij het huis parkeren. Type K-23250/3A is eenvoudig en type K-23250/3B is zeer verzorgd ingericht. Beide appartementen bereikt u via een buitentrap en beiden beschikken over aircondtioning. Geniet van een ontspannen vakantie op het eiland Pag.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Vacanceselect aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 241,34