Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Kroatië (164)
Regio's
Istrië (92)
Plaatsen
Labin (1)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Labin? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Labin. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Labin. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Labin

House Bozac

Kroatië Istrië Labin

Kroatië is hier in de punt van Istrië ruig en prachtig! Het vakantiehuis is gelegen in het dorpsdeel Drenje, op 8 km van Labin en op 10 km van Rabac. U bewoont

een ruim en zeer verzorgd ingericht appartement op de begane grond (code K-52220/1A) of op de 1e etage (code K-52220/1B) van een vrijstaand huis. Dit huis ligt mooi in de natuur en de eigenaresse / eigenaar bieden u ter plaatse veel service en kunnen u bijvoorbeeld helpen met het kiezen van goede excursiemogelijkheden. Bovendien is dit een zeer compleet aanbod! Excursiemogelijkheden volop: bezoek het mooie stadje Labin, het amfitheater in Pula of de boulevard van Opatjia. Een bijzondere stek voor uw vakantie in Kroatië u van harte aangeboden door Vacanceselect.nl.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Vacanceselect aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 282,00