Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Kroatië (164)
Regio's
Istrië (92)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Mali Losinj? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Mali Losinj. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Mali Losinj. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Mali Losinj

Poljana

Kroatië Istrië Mali Losinj

Als u geen massale Kroatische camping wilt maar wèl het karakteristieke sfeertje van de Dalmatische eilanden... dan is dit de ideale keuze. Poljana is een bijzonder mooie camping op het smalste stukje

van het eiland Losinj, en dat betekent dat u kunt kiezen uit twee (kiezel)stranden en aan twee kanten de zee op kunt. Langs het strand zijn stenen plateaus om te zonnen. Een deel van de camping ligt in terrassen met stenen muurtjes en de stacaravans vindt u in het schaduwrijke gedeelte. De voorzieningen zijn zoals u van een kwaliteitscamping mag verwachten. Mooi sanitair, sportveld, een speeltuin voor de kleuters, een winkel en een voortreffelijk restaurant.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 5.0/5 (1 stem)

Suncamps aanbiedingen Vacansoleil aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 52,00