Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Kroatië (164)
Regio's
Kvarner (43)
Plaatsen
Breze (1)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Breze? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Breze. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Breze. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Breze

House Bojana

Kroatië Kvarner Breze

Heerlijk gelegen in de natuur vindt u dit zeer verzorgde vakantiehuis. U heeft een werkelijk fantastisch uitzicht op de omliggende bergen en weiden. Indien u een stuk de heuvel oploopt heeft u

een mooi panorama op de zee en de Kvarner eilanden voor de kust. Natuurlijk zijn de zee en de stranden wat verder weg (in Novi Vinodolski op 15 km), maar dit wordt geheel gecompenseerd door de rustige woonomgeving (slechts enkele huizen op tientallen meters) en de mooie houten inrichting, zoals in de slaapkamers op de 1e etage.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen