Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Kroatië (164)
Regio's
Kvarner (43)
Plaatsen
Lovran (1)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Lovran? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Lovran. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Lovran. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Lovran

Villa Nada

Kroatië Kvarner Lovran

Villa Nada is wat hoger gelegen tegen een heuvel aangebouwd en biedt u een heerlijk uitzicht op zee, op het eiland Cres tot Krk en op Rijeka. Met een goede 5 tot

10 minuten lopen vanaf de villa, bereikt u het centrum van Lovran en van het strand. De zeer rustig gelegen luxe villa beschikt over een mooi gemeenschappelijk zwembad (8x4x1.50 meter; onverwarmd, gevuld met zout water) met fijne ligweide die u gratis mag mede gebruiken. De zeer verzorgde vakantiewoningen zijn modern ingericht en bevinden zich op de begane grond. Deze locatie is zeker geschikt voor een topvakantie!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen