Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Kroatië (164)
Regio's
Kvarner (43)
Plaatsen
Medveja (1)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Medveja? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Medveja. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Medveja. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Medveja

House Lilli

Kroatië Kvarner Medveja

Dit vakantiehuis is op de mooiste plek in Medveja aan de Kvarner baai gelegen. Heel geschikt voor een fijne gezinsvakantie. Dit komt door het strandje direct bij het huis, het afgesloten terrein

en de fijne tuin. Er zijn twee vakantiehuizen op het terrein. Een langs de weg en het grotere vakantiehuis voor 6 personen hieronder, direct aan zee. Dit grote huis aan zee (op 10 meter) biedt Vacanceselect.nl u aan. Bezoek ook het nabijgelegen Opatija. Een fijne stek voor uw vakantie in Kroatië u van harte aangeboden door Vacanceselect.nl. Indien u naar een groter strand wilt is dit al op 200 meter mogelijk. U heeft bij het vakantiehuis vanaf uw terras een heerlijk uitzicht op zee. Er is een gemeenschappelijke overdekte barbecueplaats. Per appartement is een parkeerplaats en op aanvraag een garage tegen meerprijs beschikbaar. In het vakantiehuis is een wasmachine en een radio aanwezig.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen