Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Kroatië (164)
Regio's
Kvarner (43)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Stara Novalja? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Stara Novalja. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Stara Novalja. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Stara Novalja

House Markovic

Kroatië Kvarner Stara Novalja

U woont vlak bij een fijn familiestrand waar het goed toeven is. Uw appartement op de 1e verdieping is standaard ingericht en u beschikt over een fijn terras.


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Vacanceselect aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 316,29

House Filipcic

Kroatië Kvarner Stara Novalja

U heeft hier een schitterend uitzicht op zee vanaf uw mooie, overdekte balkon-terras. Dit huis is dan ook vlakbij de zee en het strand gelegen in Stara Novalja. Uw vakantiewoning bevindt zich

op de 1e etage en is heerlijk ruim, modern en standaard ingericht. Een rustige ligging, terwijl u de drukte op 4 km in de toeristenplaats Novalja vindt.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Vacanceselect aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 316,29