Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Nederland (81)
Regio's
Friesland (2)
Plaatsen
Suameer (1)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Suameer? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Suameer. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Suameer. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Suameer

Bergumermeer

Nederland Friesland Suameer

Direct aan het Bergumer Meer ligt een comfortabele camping met dezelfde naam. De camping heeft een eigen zandstrand, waar kinderen zich heerlijk kunnen vermaken. Het strand biedt naast vermaak ook de mogelijkheid

om lekker te relaxen of gewoon van de zon te genieten. Aan de andere kant van de camping ligt het Prinses Margrietkanaal, dat druk bevaren wordt. Het kijken naar de voorbijvarende schepen is een ontspannen tijdverdrijf. In de eigen haven van de camping kunt u een plekje vinden voor uw boot. Een actief recreatieteam zorgt er in het hoogseizoen voor dat iedereen hier een prima vakantie heeft.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Vacansoleil aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 24,00