Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Nederland (81)
Regio's
Overijssel (13)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Haaksbergen? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Haaksbergen. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Haaksbergen. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Haaksbergen

T Stien 'n Boer

Nederland Overijssel Haaksbergen

Als u niet uit Twente komt is de naam van deze camping wellicht wat lastig uit te spreken, maar dat went snel. Op deze familiecamping vindt u alles voor een ongedwongen vakantie.

Sportmogelijkheden zijn er genoeg: voetbal, volleybal, minigolf, noem maar op. Aan de overkant van de weg ligt ook nog een 9-holes golfbaan. Voor de kinderen is er zowel buiten als binnen een speeltuin, en het buitenzwembad wordt door zonnecollectoren verwarmd. Op 600 meter van de camping ligt een mooi overdekt zwemparadijs, maar vanaf april 2009 heeft 't Stien 'n Boer zijn eigen overdekte waterparadijs, inclusief kleuterbad en waterspeeltuin.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Vacansoleil aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 34,00