Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Nederland (81)
Regio's
Zeeland (5)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Oostkapelle? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Oostkapelle. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Oostkapelle. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Oostkapelle

De Pekelinge

Nederland Zeeland Oostkapelle

Camping De Pekelinge ligt even buiten Oostkapelle, op ongeveer drie kilometer van het Noordzeestrand. De sanitairgebouwen zijn comfortabel en hebben moderne voorzieningen. De bar is ingericht in een verbouwde boerderij, en voor

boodschappen hoeft u de camping niet af - er is een ruim gesorteerde supermarkt. Voor kinderen zijn er veel speelmogelijkheden met voor de kleinsten een leuke kinderboerderij. Dicht bij de camping is een manege.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Vacansoleil aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 44,00