Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Nederland (81)
Plaatsen
Delft (1)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Delft? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Delft. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Delft. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Delft

Delftse Hout

Nederland Zuid Holland Delft

Midden in een natuurgebied, direct naast een recreatieplas met een strandje, en toch maar een kwartiertje lopen van het historische centrum van Delft. Dat biedt mogelijkheden voor een zeer gevarieerde vakantie. In

de plas kan worden gezwommen, gevist, geroeid of gesurfd. De camping heeft een verwarmd buitenzwembad en een veilig spetterbad voor de kleintjes. Voor hen is er ook een leuke kinderboerderij en een waterspeeltuin in het aangrenzende natuurgebied. De kampeerplaatsen liggen midden in het groen, netjes door heggen gescheiden. Er is een restaurant, een snackbar en een supermarkt. Daar kunt u 's morgens ook verse broodjes kopen. Het natuurgebied en de stad Delft zijn zeer geschikt om per fiets te verkennen. U kunt ze huren op de camping. De bus nemen kan ook, want de eindhalte is vlak bij de camping.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Vacansoleil aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 46,00