Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Oostenrijk (128)
Regio's
Karinthië (17)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Dellach im Drautal? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Dellach im Drautal. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Dellach im Drautal. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Dellach Im Drautal

Am Waldbad

Oostenrijk Karinthië Dellach im Drautal

Zonder twijfel één van de mooiste campings in de zuidelijke helft van de Alpen. Met een schitterend zwembadcomplex voorzien van een glijbaan van 45 meter lengte, een whirlpool en stroomversnelling, en een

apart peuterbad. Voor de kleintjes is er ook nog een leuke speelplaats. Er is een grote speel- en ligweide, een voetbalveld, een skatebaan en een prima restaurant met terras. De ligging van deze camping is zonder meer perfect: rustig, met een adembenemend uitzicht opde hoge bergen rondom, en toch dicht bij steden als Spittal en Lienz. U kunt vanaf de camping met een ervaren gids de bergen in, of met een huurfiets een tocht door het dal maken en per trein terug reizen naar de camping. Gegarandeerd een succes!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Vacansoleil aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 15,00