Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Oostenrijk (128)
Regio's
Karinthië (17)
Plaatsen
Malta (1)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Malta? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Malta. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Malta. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Malta

Maltatal

Oostenrijk Karinthië Malta

Als u een Oostenrijkse camping zoekt waar kinderen zich helemaal kunnen uitleven, dan is camping Maltatal een aanrader. Ze kunnen uren doorbrengen in de speeltuin of het plonsbadje, en ze zijn niet

uit de kinderboerderij te krijgen. Er worden door het speciale kinder animatieteam ook pony- en paardritten georganiseerd. Een tocht op de wagen achter de trekker is ook altijd populair. Oudere kinderen en ouders worden zeker niet vergeten. Er is een ruim, verwarmd zwembad met een grote zonneweide. Maar ook lekker luxe zaken als een sauna, een prima restaurant, pizzeria, bar, snackbar en een modern sanitair gebouw met alle gemakken. Ja, een disco is er ook.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Vacansoleil aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 50,00