Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Oostenrijk (128)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Altenmarkt? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Altenmarkt. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Altenmarkt. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Altenmarkt

Haus Römerhof

Oostenrijk Salzburgerland Altenmarkt

Haus Römerhof is heerlijk rustig gelegen op een idyllisch plekje aan de rand van Altenmarkt in het mooie Salzburgerland! Haus Römerhof is een familiaire boerderij met paarden is ideaal voor gezinnen met

kinderen. In de maanden juli tot eind september is er voor u een klein zwembad van 7 meter doorsnede, een wandeling op de Alm (per verblijf 1x gratis), vissen (per verblijf 1x gratis; de vangst dient na weging wel betaald te worden). Ter plaatse zijn professionele paardrijlessen mogelijk tegen meerprijs. U woont op 10 minuten lopen van het centrum van Altenmarkt. Vacanceselect tip: voor kinderen is ponyrijden onder begeleiding van ouders mogelijk. Ook zijn 3x 50 minuten paardrijden per geboekt appartement inclusief indien u minimaal 1 week verblijft. Vacanceselect.nl wenst u een aangenaam verblijf in deze mooi gelegen vakantiewoning in Oostenrijk!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Vacanceselect aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 313,61