Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Oostenrijk (128)
Plaatsen
Wagrain (1)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Wagrain? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Wagrain. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Wagrain. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Wagrain

Vakantiewoningen Baumanngut

Oostenrijk Salzburgerland Wagrain

Deze vakantiewoningen zijn samen met een restaurant (op 200 meter van de appartementshuizen) gelegen in Wagrain, een dorpje niet ver van Sankt Johann im Pongau op 840 meter hoogte. U woont in

het dorpsdeel Moadörfl op 4 km van het centrum. Heerlijk in de natuur. Er worden hier faciliteiten aangeboden zoals; een heus kleinschalig tentendorp, kinderspeelplaats, tafeltennis, fietsverhuur en een groot grasveld waar de kinderen volop kunnen ravotten. Verder is 1x per week een dampsauna alsmede fietsen in prijs inbegrepen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen