Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Oostenrijk (128)
Regio's
Tirol (52)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Brixen im Thale? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Brixen im Thale. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Brixen im Thale. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Brixen Im Thale

Kloohof Vakantiewoningen

Oostenrijk Tirol Brixen im Thale

Het vakantiewoningen complex Kloohof ligt centraal op 250 meter van het centrum van Brixen im Thale. Brixen im Thale heeft veel te bieden. De speel-en sportzwembad is de moeite waard voor de

kinderen. De ouders daarentegen kunnen heerlijk genieten in de romatische badesee. In de zomermaanden is er elke week een concert op het dorpsplein van Brixen voor een beetje beweging in de heupen tijdens uw vakantie. De eigenaren van het vakantiewoningen complex hebben ook een boerenbedrijf…u zou zo weer kind willen zijn!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Vacanceselect aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 352,09