Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Oostenrijk (128)
Regio's
Tirol (52)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Ötztal Bahnhof? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Ötztal Bahnhof. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Ötztal Bahnhof. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Ötztal Bahnhof

Oberland

Oostenrijk Tirol Ötztal Bahnhof

Aan het begin van het Ötztal ligt vlakbij het plaatsje Haiming deze verzorgde camping, midden in een imposante bergwereld. U treft hier ruime plaatsen op een vlakke, grasachtige ondergrond. Er is een

zwembad met kinderbad, maar buiten de camping is ook zwemmogelijkheid in het bosbad bij Haiming. Kinderen vermaken zich prima in het speeltuintje of bij de minigolf. In het aangrenzende restaurant kunt u voor weinig geld uitstekend eten - u kunt er terecht voor zowel ontbijt, lunch als diner. De camping bruist van de sportieve activiteiten, en voor wandelaars, mountainbikers en motorrijders is dit een ideaal uitgangspunt voor schitterende bergtochten.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen