Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Oostenrijk (128)
Regio's
Tirol (52)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in tztal Bahnhof? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in tztal Bahnhof. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar tztal Bahnhof. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Tztal Bahnhof

Oberland

Oostenrijk Tirol tztal Bahnhof

Aan het begin van het tztal ligt vlakbij het plaatsje Haiming deze verzorgde camping, midden in een imposante bergwereld. U treft hier ruime plaatsen op een vlakke, grasachtige ondergrond. Kinderen vermaken zich

wel in het speeltuintje of bij de minigolf. Buiten de camping is een prima zwemmogelijkheid in het mooie bosbad bij Haiming. In het restaurant op slechts 100 meter van de camping kunt u voor weinig geld uitstekend eten - u kunt er terecht voor zowel ontbijt, lunch als diner. De camping bruist van de sportieve activiteiten, en voor wandelaars, mountainbikers en motorrijders is dit een ideaal uitgangspunt voor schitterende bergtochten.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Vacansoleil aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 28,00