Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Portugal (47)
Regio's
Lissabon (1)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Costa de Caparica? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Costa de Caparica. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Costa de Caparica. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Costa De Caparica

Costa De Caparica

Portugal Lissabon Costa de Caparica

Een niet al te grote camping op het schiereiland even ten zuiden van Lissabon. Er is voldoende schaduw, maar de bomen in het nieuwe gedeelte zijn nog jong. De percelen zijn lekker

ruim en worden door groene hagen gescheiden. De meeste gasten komen hierheen om Lissabon te bezoeken, maar de camping zelf biedt ook prima faciliteiten en gezellig amusement. De kinderen kunnen er spelen, er is een knusse bar en het restaurant biedt een ruime keus. Een pad voert u over een paar honderd meter naar het strand.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Vacansoleil aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 65,00