Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Portugal (47)
Regio's
Porto (3)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in Póvoa de Varzim? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in Póvoa de Varzim. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar Póvoa de Varzim. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in Póvoa De Varzim

Rio Alto

Portugal Porto Póvoa de Varzim

Een vrij grote camping in de duinen van Noord Portugal in de groene regio tussen Porto en Braga, en op korte afstand van de Atlantische oceaan. Tussen de zee en de camping

ligt een smalle strook van de Golf Club Estela (18 holes), en u bereikt simpel het strand via een pad van slechts 100 meter dat gedeeltelijk onder de golfbaan door loopt. Naast het nabije zandstrand biedt deze camping o.a. een ligweide, tafeltennis en speeltoestellen voor de kinderen, maar ook een self-service restaurant met afhaalmaaltijden en een prima specialiteiten-restaurant. Het grote zwembad ligt naast de camping, maar gasten kunnen hiervan gratis gebruik maken.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen