Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze

Structuur Reisbranche

Camping Atlas is opgericht om u overzichtelijkheid en transparantie te bieden in het reisaanbod van verschillende partijen in de reisbranche. Uit verschillende onderzoeken blijkt namelijk dat de vakantieconsument vooral behoefte heeft aan een overzichtelijk reisaanbod.

De structuur in de reisbranche is de laatste jaren flink veranderd.
In vergelijking met vroeger en nu zijn er steeds meer schakels actief tussen accommodatie, vervoer en vakantieconsument. Er zijn steeds meer boekingsmogelijkheden voor de vakantieconsument; via direct-sellers, online reisbureaus of stenen reisbureaus. Door deze flinke veranderingen in de structuur is het voor de vakantieconsument steeds onoverzichtelijker geworden bij het zoeken en boeken van de goedkoopste en gewenste vakantie.
Bekijk hier de huidige boekingsmogelijkheden.

Om het voor u eenvoudiger te maken kunt u met behulp van de zoekfunctie op Camping Atlas uw gewenste vakantie zoeken. Het vakantieaanbod op de Camping Atlas website is van direct-sellers en online reisbureaus. Laat ons partner reisbureau uitzoeken of ze uw gewenste vakantie voor een voordeligere prijs kunnen aanbieden. Of vraag vrijblijvend en kosteloos reisadvies aan onze professionele reisadviseurs van onze partner reisbureaus.
 

Lees meer over stenen reisbureaus.
Lees meer over de online reisaanbieders.