Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Werkwijze
Landen
Slovenië (16)
Regio's
Dolenjska (1)

Over de Campingatlas

Op zoek naar een camping in ?atež ob Savi? Dan bent u juist aanbeland. Camping atlas is de startplaats voor het vinden, vergelijken en boeken van kampeervakanties in ?atež ob Savi. U vindt hier een groot aantal campings & kampeer vakantie aanbiedingen waarbij u uw eigen wensen kenbaar kunt maken en zo uw ideale kampeervakantie kunt vinden. Met een klik gaat u vervolgens naar de aanbieder van de door u gevonden kampeervakantie aanbieding en kunt u direct boeken. Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste kampeer vakantie aanbieding naar ?atež ob Savi. Bekijk hier onze actuele aanbiedingen:

Camping Atlas toppers in ?atež Ob Savi

Terme Catez

Slovenië Dolenjska ?atež ob Savi

Als u denkt dat u alle tropische zwembadcomplexen al kent moet u even opletten: recreatiemeer, golfslagzwembad, Olympisch bad, whirlpools, stroomversnellingen, watervallen, fonteinen, zwembad met onderwatermassage, kinderpark, pirateneiland, speelrivier van 450 meter lengte,

en super waterglijbanen vanaf tien meter hoogte onder een hoek van 40 graden of eentje van 87 meter met lichteffecten. En dat allemaal bij elkaar! Het mag duidelijk zijn dat Terme Catez onovertroffen is als het om waterplezier gaat. Maar er is ook een groot gezondheids- en beautycentrum en ruimte voor allerlei sporten. Er is zelfs een kartbaan en een casino voor wie toe is aan de gok'sport'. Onnodig te vermelden dat het vlakke camping gedeelte van dit uitgebreide complex op hetzelfde hoge niveau staat. Zoals verwarmde sanitairgebouwen, een restaurant met uitgebreide kaart en een heuse tearoom.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen